Comparative Literature & World Literature

Unfortunately no one can be told what FluxBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

#1 2020-02-25 03:11:50

bm1c274p
Member
Registered: 2020-02-25
Posts: 2

New Balance 247 Blauw

9db1daec3595.jpg


De New Balance Schoenen Groen is gemakkelijk een van de meest veelzijdige en draagbare schoenen van New Balance voor elke dag, en het model heeft zichzelf al gecementeerd als een klassiek silhouet in de line-up van NB. Hoewel het geen schoen is die we specifiek voor hardlopen hebben getest, onderzoeken we nog steeds de markt, onderzoeken we gebruikersbeoordelingen, spreken we met productmanagers en technici en gebruiken we onze eigen ervaring om de beste opties te bepalen. We hebben gekozen op basis van waarde, huidige trends en hoe de schoen voldoet aan de behoeften van de beoogde koper.


De originele New Balance Schoenen Sale zette de standaard voor de "klassieke ontmoet moderne" look met zijn gedurfde logo en strak silhouet die samenkomen op een high-tech middenzool met een sokachtig bovenwerk. Hoewel het niet langer beschikbaar is op de site van het merk, kun je de v1 nog steeds aan je verzameling klassiekers toevoegen als herinnering aan de schoen waarmee het allemaal begon.


Het vervolg New Balance Schoenen Dames gaat verder waar zijn voorganger ophield. Deze update kanaliseert dezelfde relaxte vibes van het origineel, maar voegt meer ademend vermogen en ondersteuning toe met een mesh, bootie-achtig bovenwerk en nubuck hiel wrap. Bovendien houdt een tussenzool van REVlite-schuim deze sneaks licht en veerkrachtig zodat ze de hele dag kunnen worden gedragen.


Deze draai aan de New Balance 247 Blauw distilleert de schoen tot de meest bepalende elementen voor een volledig minimalistische look en feel. Een gebreid bovenwerk uit één stuk maakt gebruik van een nieuw N-lock voorvoetzadel voor stabiliteit, terwijl een gestripte kraag en nauwelijks daarveters nog meer gewicht afwerpen.


https://www.besportmall.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB