Comparative Literature & World Literature

Unfortunately no one can be told what FluxBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

#1 2020-02-11 05:35:42

elj2cpu3
Member
Registered: 2020-02-11
Posts: 3

Nike Air VaporMax 3.0 Sort/Barely Rose

Nike-Air-VaporMax-3.0-Black-White-Pink-Gold-CU4748-001-Release-Date-1.jpg


For dem, der er fan af Skor Nike Herr silhuetten, vil de med glæde høre, at Nike har flere nye farveindstillinger, der er planlagt til lancering denne efterår / vinter sæson. En af dem inkluderer dette kommende tilbud af Nike Air VaporMax. Skoen har en sort Flyknit-overdel, der er detaljeret med sort snakeskin-udskrivning på Swoosh-logoerne og hæle. Metalliske guldtungetiketter parret med levende lyserøde accenter på trækfligene og indersålen afslutter designet.


I feriesæsonen frigiver Skor Nike Rød et par nye iterationer af VaporMax 3.0-silhuetten. Dette tilbud kommer klædt i et farver med en enorm grå, sort og mørk stuc. Det har en grå Flyknit overdel parret med sort detaljer gennemgående. Fremhævning af skoen er volt og blå accenter sammen med hits af orange på indersålen og hælfanen.


I feriesæsonen ankommer Skor Nike Nya i en håndfuld nye farveindstillinger. Et af de nyeste par til overflader kommer klædt i et farveskema Flash Crimson, Hyper Crimson og Black. Den har en fuld Crimson Flyknit-overdel parret med sort detaljer i hele toppen af en matchende VaporMax-sålenhed i fuld længde.


Oprindeligt debuterede på LeBron 8, Nike Air VaporMax 3.0 Sort/Barely Rose -stemningen blev øjeblikkeligt en hæfteklamefarveblokering for Nike. Den nyeste silhuet til at låne det populære tema er VaporMax 3.0. Dette tilbud af Nike Air VaporMax har en Teal og sort Flyknit-overdel med sorte Swoosh-logoer skitseret i hvidt på siderne. Lyserøde snørebånd og branding på hælene afgiver den “South Beach” vibe komplet med en sort VaporMax sålenhed.


https://www.udsalgskrs.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB