Comparative Literature & World Literature

Unfortunately no one can be told what FluxBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

#1 2019-03-23 09:55:00

iitnkxvm
Member
Registered: 2019-03-23
Posts: 4

Nike Air Max 97 Grå

dk-938sby.jpg


Nike Sko Herre fortsætter med at fejre sin 20-års jubilæum i stil, da den har frigivet i mange gamle og nye farvelægninger gennem 2017. For sit seneste trick ser vi retro runner tage inspiration fra sin ældre søskende, Air Max 95.This Nike Air Max 97's nye farvevej er direkte påvirket af Nike Air Max 95 OG Neon-farvevejen. Skoen har et par forskellige gråtoner i hele den slanke øvre med Vols-popper placeret på branding såvel som indenfor fuld længde Air Max enhed.


Nike Sko Hvide 20 års jubilæumsfest fortsætter i år, og en af de nyeste farvande til efteråret 2017 er denne taupe grå udgave. Fremstillet af syntetisk læder og tekstil til dets øverste, skoen er farvet i en lyserød nuance og har også det signaturformede design på tværs med glans og reflekterende detaljer. En lysben mellemsål med luft max boble og sort gummi ydersål kompletterer designet helt og holdent.Nike Sko 2019 er en opdateret version af OG runneren, der fejrer sin 20 års jubilæum i år. Udstillet i en helt ny obsidian farveway i efteråret, er sneaker farvet i en blanding af blues på tværs af dens mesh / tekstil og syntetiske øvre. Andre detaljer på skoen inkluderer 3M reflekterende accenter, mens du sidder oven på en hvid mellemsål med synlig luftpude og en matchende obsidian ydersål for at fuldføre udseendet helt.


Nike Air Max 97 Grå og skabt to nye hybrid modeller. Da vi allerede har udstillet Air Max Plus 97, som har den øverste del af Air Max Plus med enheden i Air Max 97, ser vi nu Air Max 97 Plus. Nike Air Max 97 Plus er udstyret med øvre del af Air Max 97, som derefter parres op med enheden på Air Max Plus. Nike besluttede at gå med en helt sort øvre for at holde tingene enkle og rene sammen med en kontrastfuld hvidsål enhed.


https://www.sortheads.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB